Gulerodsknas
Herhjemme elsker vi at eksperimentere med hjemmelavede burgere, og forskelligt lækkert (sundere) tilbehør hertil. Det er indtilvidere blevet til mange forskellige slags spændende “snask”, mange gode, andre knap så gode 🙂 men den her vender vi altid tilbage til, så den meget simple opskrift vil jeg rigtig gerne dele med jer.
Gulerodsknasen kan også sagtens bruges som tilbehør til kød, kartofler, pitabrød, sandwich og salat frem for dressing/sauce. Tilføj da dobbelt så meget fraiche, så det bliver endnu mere cremet.
Det skal du bruge:
5 mellemstore gulerødder
1 stort fed hvidløg
2 spsk. fraiche
1 spsk. pikant ost
Sådan gør du:
Skræl og skær gulerødderne ud i store stykker (så de kan komme i blenderen). Kom alle ingredienserne i blenderen og blend det sammen til det har en ensartet konsistens.
Nemt ikk’ 😀
Ingen kommentarer endnu