Madplan uge 3
I stedet for at foreslå mad til alle 7 dage, vil jeg kun lave forslag til 6 dage. Dette fordi vi ofte ender op med en masse rester, som vi ikke kan nå at spise. Så én af dagene i ugen er nu dedikeret til #StopMadspild 🙂
Mandag:
Grøntsagssuppe med stegte champignon, porrer og bacon. Hertil flutes.
Tirsdag:
Kyllingelår m. kartofler og grønt i stegeso
Onsdag:
Hakkebøffer m. bløde løg, smørstegte kartofler vendt i hasselnødder og broccolisalat
Se opskrift på Broccolisalat
Torsdag:
Fyldt peberfrugt m. hakket oksekød og grøntsagsfyldte squash. Hertil flutes.
Se opskriften på Grillet fyldte squash
Fredag:
Fyldt svinemørbrad m. hjemmelavet kartoffel/broccoli gratin + grov sommersalat
Se opskrift på Marineret svinemørbrad , Kartoffel/broccoli gratin og Sommersalat med sennepsdressing
Lørdag:
“Lørdagskylling” m. ovnstegt kyllingebryst samt grøntsager. Hertil hjemmelavede pommes frites
Søndag:
Rester 🙂
Ingen kommentarer endnu