Grillet fyldte squash
Grillsæsonen er over os, og det kræver opfindsomhed og variation, så det ikke ender ud i pølser og burgere hver gang 🙂 . Disse fyldte squash er en klar favorit, da der er uendelige muligheder for fyld til den. Denne squash blev en “tøm køleskabet”-squash, men det gjorde den ikke mindre end fantastisk!
Det skal du bruge til 2 personer:
1 stor squash
1 stort rødløg
150 g. tomater
1 lille håndfuld persille
2 spsk. hytteost
2 tsk. stærk tacosauce
En smugle friskkværnet salt og peber
Sådan gør du:
Pil og hak løget fint. Skær tomaterne ud i små tern og hak persillen. Udhul squashen med en spiseske, hvor du fjerner alt ‘”kødet” med kerner i. Bland alle grøntsagerne i en skål, sammen med de resterende ingredienser.
Fyld de udhulede squash – der må gerne kommer en god top på. Hvis de skal på grillen, så læg dem på en grillbakke, og hvis de skal i ovnen, så læg dem i et ildfast fad.
Squashene grilles i ca. 30 minutter på indirekte varme, husk at holde øje med dem undervejs.
Server med en god bøf, nye kartofler eller kold kartoffelsalat – se opskrift på kold kartoffelsalat her: http://pianorup.bloggersdelight.dk/kold-kartoffelsalat/
Ingen kommentarer endnu