Marineret svinemørbrad m. ovnstegte kartofler og chilidressing

Ernæringsforbedret broccolisalat

Broccolisalat

Det her er et hit, og en lækker måde at få grove grøntsager på! Du kan evt. også tilføje blomkål i små buketter, og gøre det til en større del af fyldet på din tallerken. Lav evt. en større portion og spis det som en del af frokosten til dagen efter, det er super nemt lige at smide i en bøtte og tage med på farten.

#meregrøntihverdagen

Det skal du bruge til 4 personer:

1 hel broccoli
1 stort rødløg
200 g. kalkunbacon
250 g. fraiche (eller anden fedtfattigt mælkeprodukt)
2 tsk. Vineddike eller balsamico eddike
2 spsk. Sukker (brug evt. sukrin eller anden sukkererstatning)
Salt
Peber.

Fremgangsmåde:

Skær bacon i små stykker og steg det på panden, læg det på et stykke køkkenrulle og lad det
overskydende fedt dryppe fra. Skyl broccolien, og skær den i mundrette stykker. Hak løget i
fine stykker og bland med broccoli og bacon.

Bland fraiche, eddike, sukker, salt og peber i en skål, og hæld det derefter over broccoli, løg og bacon.
Bland det godt sammen og stil på køl.

Server til al slags kød, kartofler og salater.

Næringsindhold:
Kulhydrat: 36%
Fedt: 26%
Protein: 38%

Svarende til 64 kcal pr. 100 g.

 

Broccolisalat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marineret svinemørbrad m. ovnstegte kartofler og chilidressing