Indisk marinerede kyllingebryst

Smoothiebowle m. spinat og hindbær

Når det skal være rigtig nemt om morgenen (og når jeg kan tillade mig at larme, uden at vække resten af huset), så laver jeg smoothies. For det første så findes der utallige smagsvarianter, og for det andet så kan jeg få brugt nogle rester af grøntsager og frugter! Smoothien er sprængfyldt med C, A, E og K-vitaminer, n-6- og n-3 fedtsyrer, magnesium, antioxidanter, fiber og calcium, så drik bare løs!2016-04-20 08.01.16-2

Ingredienser

40 g. spinat

100 g. hindbær

3 g. valnøddeolie

12 g. vanilie proteinpulver

10 g. FiberHusk

6 g. chiafrø

ca. 400 g. vand

Blend det hele sammen med en smoothie twister (eller anden blender), hænd indholdet over i en skål, pynt fint med friske eller frysetørret bær, hakket chokolade, hakkede mandler eller bodylap’s zero toppings – kun fantasien sætter grænser!

Pia Norup signatur

http://www.instagram.com/pianorup_

http://www.zircles.com/pianorup

Næringsindhold hindbær spinat smoothiebowle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk marinerede kyllingebryst