Mozzarella/pestofyldt kyllingebryst
Den her.. Den er virkelig lækker! Det er sådan en ret der kræver at den bliver lavet ihvertfald 3 gange, da der skal testes om det virkelig kan passe at det er så lækkert! Men den er god nok. Når jeg laver disse bryster til aftensmad, så gør jeg det uden stivelsesholdigt tilbehør, da der er mange gode fedtstoffer tilsat i form af mozzarella og pesto.
Det skal du bruge til 2 personer:
3 kyllingfiletter
1 pakke serano- eller parmaskinke
philadelphia
1 Mozarella kugle i skiver
Chili pesto (eller anden slags pesto)
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Puds kyllingen, og skær en lomme i siden på fileten. Skær Mozarellaen i 6 skiver. Åben kyllingen, og smør pesto på den ene side, og kom derefter 2 skiver mozzarella på. Luk kyllingen til. Gør det samme med de 2 andre filetter. Tag herefter skinken og læg en skive ud på et spækbræt. Smør skinken med philadelphia, og fold skiven rundt om kyllingefiletten. Gør det samme med de 2 andre filetter.
Læg de fyldte filetter i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen i 20 – 25 min.
Server de fyldte kyllinger med en lækker salat, det kunne fx være denne sommersalat med sennep/hvidløgsdressing http://pianorup.bloggersdelight.dk/sommersalat-med-sennepsdressing/ og ærtecreme http://pianorup.bloggersdelight.dk/aertecreme/
Ingen kommentarer endnu