Svensk pølseret... Eller noget der minder om!

Vinter Wok

wok

Det her, det er nemt! .. Og det er også set før 😉

Kender du det, at kigge ind i køleskabet og tænke gad vide hvad vi skal have til aftensmad ud af den ene kyllingefilet, den halvslatne porre, en håndfuld broccoli og et par gulerødder? Det var sådan ca. det jeg kiggede ind på idag da M ringede hjem og spurgte hvad vi skulle have til aftensmad. Heldigvis var der lidt i køkkenskabene til at supplere, og det blev til denne ret så lækre wokret (du kan også supplere med løg, aubergine, squash, kål, agurk, spirer, tomater, chili osv. – der er næsten ingen grænser)

 


Det skal du bruge til 2 personer:

1 stor kyllingefilet (evt. 2)

1 porre

1 peberfrugt 

3 gulerødder

½ ds. babymajs

1 ds. bambusskud 

4 fed hvidløg

1/4 broccoli

½ pk. grov nudler (2 “plader”) 

1 stor ds. kokosmælk

1 spsk. olivenolie

3 tsk. soyasauce 

1 spsk. paprika

1 tsk. hakkede ingefær

smag til med friskkværnet salt og peber

Sådan gør du:

Skær kyllinge fileten i tern. Skær gulerødder og peberfrugt i tynde strimler. Skær porreren og broccoli i skiver. Tøm babymajs og bambusskud for vand, så de er klar til at blande i wokretten sammen med de andre grøntsager.

Sæt en gryde med vand over, til at koge nudlerne (kog dem efter anvisningen på pakken).

Steg kyllingen i olien, og tilsæt herefter paprikaen. Bland det godt sammen. Rør nu hvidløg, ingefær, kokosmælk og soyasauce i. Kom herefter alle grøntsagerne i, og bland det hele godt sammen.

Lad det hele simre i 10 min, og kom så de kogte nudler i wok retten. Bland det hele godt sammen og lad det simre i ydereligere 5 – 10 min. Smag til med salt og peber.


…. Og så er der serveret! 🙂

Server´evt. med noget chili sauce eller en hjemmerørt fraiche dressing.

wok

[www.instragram.com/sundhedsinspiration]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk pølseret... Eller noget der minder om!